Duco Sickinghe, de topman van Telenet, staat opnieuw in de top 10 van de managers van het jaar van Trends. Bij de Franstaligen prijkt onder meer Benoît Scheen van Mobistar op de lijst.

Duco Sickinghe is opnieuw genomineerd voor de Trends Manager van het jaar 2010. Het is niet de eerste keer dat de gedelegeerd bestuurder van Telenet bij de top 10 behoort. Ook Urbain Vandeurzen hoort erbij. Hij is de ceo van LMS International, gespecialiseerd in simulatie- en testsoftware.

Bij de Franstaligen is Benoît Scheen, de topman van Mobistar, één van de 10 favorieten. Ook Alain Wirtz, de ceo van Zetes staat in de lijst. Alain Wirtz werd vorig jaar door Data News verkozen als de ict-persoonlijkheid van het jaar.

De online stemming voor de manager van het jaar vindt plaats van 29 november tot 8 december op www.trends.be

Duco Sickinghe, de topman van Telenet, staat opnieuw in de top 10 van de managers van het jaar van Trends. Bij de Franstaligen prijkt onder meer Benoît Scheen van Mobistar op de lijst. Duco Sickinghe is opnieuw genomineerd voor de Trends Manager van het jaar 2010. Het is niet de eerste keer dat de gedelegeerd bestuurder van Telenet bij de top 10 behoort. Ook Urbain Vandeurzen hoort erbij. Hij is de ceo van LMS International, gespecialiseerd in simulatie- en testsoftware. Bij de Franstaligen is Benoît Scheen, de topman van Mobistar, één van de 10 favorieten. Ook Alain Wirtz, de ceo van Zetes staat in de lijst. Alain Wirtz werd vorig jaar door Data News verkozen als de ict-persoonlijkheid van het jaar. De online stemming voor de manager van het jaar vindt plaats van 29 november tot 8 december op www.trends.be