Simonart jarenlang voor IBM tot hij in de jaren negentig overstapte naar EDS en later Belgacom. Bij Telindus was hij COO, een functie die hij in 2004 inwisselde voor de CEO-post bij Siemens Enterprise Communications (vandaag Unify). Daar groeide hij door tot head of services voor Noord- en West-Europa. Eind december 2010 ging hij aan de slag bij De Boeck.

Simonart kijkt uit naar zijn nieuw hoofdstuk. "De uitdaging lijkt me heel interessant. De Nationale Bank staat voor een serieuze verandering en dat zal ook impact hebben op het IT-departement," zegt hij aan Data News. Zijn afdeling telt zo'n 300 mensen, plus ongeveer vijftig externe krachten.

Simonart jarenlang voor IBM tot hij in de jaren negentig overstapte naar EDS en later Belgacom. Bij Telindus was hij COO, een functie die hij in 2004 inwisselde voor de CEO-post bij Siemens Enterprise Communications (vandaag Unify). Daar groeide hij door tot head of services voor Noord- en West-Europa. Eind december 2010 ging hij aan de slag bij De Boeck.Simonart kijkt uit naar zijn nieuw hoofdstuk. "De uitdaging lijkt me heel interessant. De Nationale Bank staat voor een serieuze verandering en dat zal ook impact hebben op het IT-departement," zegt hij aan Data News. Zijn afdeling telt zo'n 300 mensen, plus ongeveer vijftig externe krachten.