Vine, een onderdeel van Twitter kondigde in oktober aan dat het er mee stopt, enkel de website blijft nog bestaan. Vandaag laten de makers weten dat ook de app een verlengd leven krijg. Onder de naam Vine Camera zullen gebruikers nog steeds 6 seconden durende video's kunnen maken die ze op Twitter kunnen zetten of zelf kunnen opslaan.

Het enige wat echt verdwijnt is de hele community achter Vine. Wel komt er een functie waarmee je Vine-volgers je kunnen volgen op Twitter.

Dat lijkt goed nieuws voor de gebruikers van Vine, maar op de blogpost waarin de makers het nieuws aankondigen kan de keuze op weinig sympathie rekenen. Ze klagen dat de community verdwijnt en dat ze bijzonder veel tijd hebben geïnvesteerd in hun 6 seconden durende werkstukken.

Vine, een onderdeel van Twitter kondigde in oktober aan dat het er mee stopt, enkel de website blijft nog bestaan. Vandaag laten de makers weten dat ook de app een verlengd leven krijg. Onder de naam Vine Camera zullen gebruikers nog steeds 6 seconden durende video's kunnen maken die ze op Twitter kunnen zetten of zelf kunnen opslaan.Het enige wat echt verdwijnt is de hele community achter Vine. Wel komt er een functie waarmee je Vine-volgers je kunnen volgen op Twitter.Dat lijkt goed nieuws voor de gebruikers van Vine, maar op de blogpost waarin de makers het nieuws aankondigen kan de keuze op weinig sympathie rekenen. Ze klagen dat de community verdwijnt en dat ze bijzonder veel tijd hebben geïnvesteerd in hun 6 seconden durende werkstukken.