Ict-leverancier Bull is maar een van de werkgevers meedoet aan een virtuele jobbeurs in Second Life. 'Working Worlds' is gericht op werknemers in de Benelux.

Vandaag, donderdag, kunnen geïnteresseerden vanachter hun eigen pc direct in contact komen met potentiële werkgevers. De virtuele banenbeurs Working Worlds is een initiatief van het Luxemburgse GAX Technologies. Ongeveer 20 werkgevers uit verschillende branches doen mee. Tot nu toe gaven 2500 werkzoekenden zich op voor deelname via Working Worlds

Onder meer ict-firma Bull heeft enkele concrete vacatures in te vullen, waaronder die van projectmanager, consultant/architect, accountmanager en inside sales. Maar ook Dexia, SIT Group en Hays hebben Belgische vacatures openstaan.

De banenmarkt duurt van 10.00 uur tot 21.00 uur. Het virtuele Bull-kantoor in Second Life is te vinden op het eiland 'Europe jobs' .

In samenwerking met Computable

Ict-leverancier Bull is maar een van de werkgevers meedoet aan een virtuele jobbeurs in Second Life. 'Working Worlds' is gericht op werknemers in de Benelux. Vandaag, donderdag, kunnen geïnteresseerden vanachter hun eigen pc direct in contact komen met potentiële werkgevers. De virtuele banenbeurs Working Worlds is een initiatief van het Luxemburgse GAX Technologies. Ongeveer 20 werkgevers uit verschillende branches doen mee. Tot nu toe gaven 2500 werkzoekenden zich op voor deelname via Working Worlds Onder meer ict-firma Bull heeft enkele concrete vacatures in te vullen, waaronder die van projectmanager, consultant/architect, accountmanager en inside sales. Maar ook Dexia, SIT Group en Hays hebben Belgische vacatures openstaan. De banenmarkt duurt van 10.00 uur tot 21.00 uur. Het virtuele Bull-kantoor in Second Life is te vinden op het eiland 'Europe jobs' . In samenwerking met Computable