De virusmakers doen vervolgens mee aan hetzelfde toernooi waardoor ze in staat zijn om de andere spelers uit te kleden. Het virus kikt overigens niet alleen naar de gedeelde kaarten, ook andere informatie van de pc's van de spelers wordt gestolen. Het gaat dan vooral om inlognamen en wachtwoorden.

Malware

In een blogpost legt Robert Lipovsky van Eset uit hoe de malware te werk gaat. Tot nu toe is het virus aangetroffen op twee grote online pokersites, namelijk Pokerstars en Full Tilt Poker. De malware circuleert al een paar maanden op internet en maakt vooral slachtoffers in Oost-Europa. Volgens Eset gaat het voornamelijk om Oekraïne en Rusland.

Bron: Automatiseringgids

De virusmakers doen vervolgens mee aan hetzelfde toernooi waardoor ze in staat zijn om de andere spelers uit te kleden. Het virus kikt overigens niet alleen naar de gedeelde kaarten, ook andere informatie van de pc's van de spelers wordt gestolen. Het gaat dan vooral om inlognamen en wachtwoorden.Malware In een blogpost legt Robert Lipovsky van Eset uit hoe de malware te werk gaat. Tot nu toe is het virus aangetroffen op twee grote online pokersites, namelijk Pokerstars en Full Tilt Poker. De malware circuleert al een paar maanden op internet en maakt vooral slachtoffers in Oost-Europa. Volgens Eset gaat het voornamelijk om Oekraïne en Rusland. Bron: Automatiseringgids