Het contract werd gegund door VERA, het Vlaams-Brabants Steunpunt voor Informatica, en loopt over een periode van drie jaar met twee stilzwijgende verlengingen van een jaar. Concreet gaat het om MiVoice Business, een systeem voor telefonie en unified communications.

Daarbij kunnen 116 organisaties vrijblijvend kiezen om een voip-centrale te huren of kopen. Het gaat onder meer om intercommunales, OCMW's, gemeentescholen, politie- en brandweerdiensten, culturele centra en bibiotheken.

"Communicatie met de burger is de laatste jaren enorm veranderd, mede door de komst van nieuwe technologieën. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze aangeboden oplossing de diverse overheden in Vlaams-Brabant kunnen helpen om het contact met de burger efficiënter en de implementatie van e-government vlotter te laten verlopen", vertelt Joop Jansen Managing Director van Damovo.

Het contract werd gegund door VERA, het Vlaams-Brabants Steunpunt voor Informatica, en loopt over een periode van drie jaar met twee stilzwijgende verlengingen van een jaar. Concreet gaat het om MiVoice Business, een systeem voor telefonie en unified communications.Daarbij kunnen 116 organisaties vrijblijvend kiezen om een voip-centrale te huren of kopen. Het gaat onder meer om intercommunales, OCMW's, gemeentescholen, politie- en brandweerdiensten, culturele centra en bibiotheken."Communicatie met de burger is de laatste jaren enorm veranderd, mede door de komst van nieuwe technologieën. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze aangeboden oplossing de diverse overheden in Vlaams-Brabant kunnen helpen om het contact met de burger efficiënter en de implementatie van e-government vlotter te laten verlopen", vertelt Joop Jansen Managing Director van Damovo.