Het Vlaams Innovatiefonds dat starters met risicokapitaal financieel bijstaat, kost de Vlaamse overheid handenvol geld.

Dat staat te lezen in de Corelio-kranten. Het fonds, sinds 2006 goed voor 18 miljoen investeringskapitaal, boekte al een minwaarde van meer dan 2 miljoen euro. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Innovatie en Ontwikkeling Ingrid Lieten (sp.a).

"Het idee achter het fonds is goed", vindt LDD-fractievoorzitter Lode Vereeck. "Beginnende ondernemers hebben het financieel vaak moeilijk. Maar dat neemt niet weg dat de Vlaamse regering een slechte investeerder is", zo zegt hij nog.

Bron: Belga

Het Vlaams Innovatiefonds dat starters met risicokapitaal financieel bijstaat, kost de Vlaamse overheid handenvol geld. Dat staat te lezen in de Corelio-kranten. Het fonds, sinds 2006 goed voor 18 miljoen investeringskapitaal, boekte al een minwaarde van meer dan 2 miljoen euro. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Innovatie en Ontwikkeling Ingrid Lieten (sp.a). "Het idee achter het fonds is goed", vindt LDD-fractievoorzitter Lode Vereeck. "Beginnende ondernemers hebben het financieel vaak moeilijk. Maar dat neemt niet weg dat de Vlaamse regering een slechte investeerder is", zo zegt hij nog. Bron: Belga