In de app kunnen ouders, die in de rol van leraar kruipen, aangeven welke waarden hun kinderen moeten splitsen. Een spelronde omvat tien oefeningen. Bij een fout antwoord, trilt je iPhone.

Deze app - verkrijgbaar voor 0,89 euro - is wellicht wel bruikbaar voor basisschoolkinderen, maar we kunnen ons moeilijk voorstellen dat het verslavend werkt. Er wordt bijvoorbeeld niet gewerkt met highscores, wat maakt dat je motivatie om lang door te spelen al snel kan verzwakken. Bovendien is de vormgeving van de app evenmin om over naar huis te schrijven.

Deze iPhone-app werd ontwikkeld door IP Studio, het bedrijfje van de Vlamingen Wim Porters en Frank Ignoul dat eerder de toeristische app van de stad Diest maakte, evenals de Garantie-app - die al je garantiebewijzen beheert.

In de app kunnen ouders, die in de rol van leraar kruipen, aangeven welke waarden hun kinderen moeten splitsen. Een spelronde omvat tien oefeningen. Bij een fout antwoord, trilt je iPhone. Deze app - verkrijgbaar voor 0,89 euro - is wellicht wel bruikbaar voor basisschoolkinderen, maar we kunnen ons moeilijk voorstellen dat het verslavend werkt. Er wordt bijvoorbeeld niet gewerkt met highscores, wat maakt dat je motivatie om lang door te spelen al snel kan verzwakken. Bovendien is de vormgeving van de app evenmin om over naar huis te schrijven. Deze iPhone-app werd ontwikkeld door IP Studio, het bedrijfje van de Vlamingen Wim Porters en Frank Ignoul dat eerder de toeristische app van de stad Diest maakte, evenals de Garantie-app - die al je garantiebewijzen beheert.