Jelle Van de Vliet, marketingstudent aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen, kwam op het idee doordat hij iemand op Facebook zag vragen om een product van 0,05 euro.

Jelle Van de Vliet
© Jelle Van de Vliet

"Toen ik begin november ook een boek van 19,99 wilde bestellen en dus verzendingskosten moest betalen, dacht ik: 'laat ik er gelijk een tool van maken'", zegt hij tegen het Nederlandse Flabber.nl.

Op de site kan je aangeven hoeveel je onder de 20 euro zit, de 'Rekenopvuller' zoekt dan naar goedkope ebooks van dat exacte bedrag. Zeer handig, voor bestellingen rond de feestdagen.

(WK)

Jelle Van de Vliet, marketingstudent aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen, kwam op het idee doordat hij iemand op Facebook zag vragen om een product van 0,05 euro. "Toen ik begin november ook een boek van 19,99 wilde bestellen en dus verzendingskosten moest betalen, dacht ik: 'laat ik er gelijk een tool van maken'", zegt hij tegen het Nederlandse Flabber.nl. Op de site kan je aangeven hoeveel je onder de 20 euro zit, de 'Rekenopvuller' zoekt dan naar goedkope ebooks van dat exacte bedrag. Zeer handig, voor bestellingen rond de feestdagen.(WK)