De Vlaamse overheidswebsites zijn niet altijd onmiddellijk herkenbaar. Zo is Vlaanderenonderneemt.be een site van de overheid en Vlaanderenisoleert.be een private website.

Bourgeois wil het makkelijker maken voor burgers en ondernemers om informatie en dienstverlening van de overheid te vinden. Alle websites zullen daarom worden gebundeld onder het hoofddomein Vlaanderen.be. Thematische websites krijgen dan de structuur www.vlaanderen.be/onderwijs, www.vlaanderen.be/informatie-vlaanderen of www.vlaanderen.be/studietoelagen.

Tegen 1 juli 2023 moeten de meer dan vijfhonderd Vlaamse overheidswebsites de nieuwe vorm hebben

De Vlaamse overheidswebsites zijn niet altijd onmiddellijk herkenbaar. Zo is Vlaanderenonderneemt.be een site van de overheid en Vlaanderenisoleert.be een private website. Bourgeois wil het makkelijker maken voor burgers en ondernemers om informatie en dienstverlening van de overheid te vinden. Alle websites zullen daarom worden gebundeld onder het hoofddomein Vlaanderen.be. Thematische websites krijgen dan de structuur www.vlaanderen.be/onderwijs, www.vlaanderen.be/informatie-vlaanderen of www.vlaanderen.be/studietoelagen. Tegen 1 juli 2023 moeten de meer dan vijfhonderd Vlaamse overheidswebsites de nieuwe vorm hebben