VMware neemt voor een onbekend bedrag NeoAccel over.

NeoAccel is een specialist in ssl-vpn oplossingen. Hierbij worden vpn-verbindingen met een bedrijfsnetwerk versleuteld, zodat de gebruiker onderweg of thuis toegang krijgt tot alle functies die op kantoor ook beschikbaar zijn. Dat schrijft Computable.

NeoAccel biedt zijn oplossingen aan in een fysieke appliance en een VMware-appliance. Het bedrijf heeft voor die producten zelf gepatenteerde technologie ontwikkeld, zoals intelligent connection acceleration architecture (icaa), en transparent ssl (tssl). De ssl-vpn-plus technologie van NeoAccel, waarbij ipsec en ssl vpn worden gecombineerd, zorgt voor snelle en zwaar beveiligde ssl-vpn verbindingen.

VMware wil de technologie van NeoAccel gebruiken voor zijn cloud computing-strategie. Hierbij krijgen gebruikers toegang tot applicaties en virtuele desktops binnen een zwaar beveiligde private en/of publieke cloud.

De technologie van NeoAccel wordt geïntegreerd in het securityportfolio van VMware, dat bestaat uit de VMware vShield-producten. De werknemers van het overgenomen bedrijf worden ondergebracht in VMware's Cloud Infrastructure Business Unit.

In samenwerking met Computable

VMware neemt voor een onbekend bedrag NeoAccel over. NeoAccel is een specialist in ssl-vpn oplossingen. Hierbij worden vpn-verbindingen met een bedrijfsnetwerk versleuteld, zodat de gebruiker onderweg of thuis toegang krijgt tot alle functies die op kantoor ook beschikbaar zijn. Dat schrijft Computable. NeoAccel biedt zijn oplossingen aan in een fysieke appliance en een VMware-appliance. Het bedrijf heeft voor die producten zelf gepatenteerde technologie ontwikkeld, zoals intelligent connection acceleration architecture (icaa), en transparent ssl (tssl). De ssl-vpn-plus technologie van NeoAccel, waarbij ipsec en ssl vpn worden gecombineerd, zorgt voor snelle en zwaar beveiligde ssl-vpn verbindingen. VMware wil de technologie van NeoAccel gebruiken voor zijn cloud computing-strategie. Hierbij krijgen gebruikers toegang tot applicaties en virtuele desktops binnen een zwaar beveiligde private en/of publieke cloud. De technologie van NeoAccel wordt geïntegreerd in het securityportfolio van VMware, dat bestaat uit de VMware vShield-producten. De werknemers van het overgenomen bedrijf worden ondergebracht in VMware's Cloud Infrastructure Business Unit. In samenwerking met Computable