"Multi-cloud gebruik mag dan gunstig zijn voor het bedrijf, het zorgt voor een unieke reeks operationele problemen", zegt Raghu Raghuram, chief operating officer, producten en cloudservices, VMware. "Met de toevoeging van CloudHealth Technologies leveren we een consistente en bruikbare weergave van kostenbeheer en resourcebeheer, beveiliging en prestaties voor toepassingen in meerdere clouds."

Met de overname, die deze zomer werd aangekondigd, zal VMware Cloud Services de mogelijkheid hebben om consistente operaties via clouds toe te voegen aan zijn portfolio. Nu de CloudHealth Technologies-deal is gesloten, zullen de diensten en producten van VMware beveiliging, governance, inzichten en analyses leveren ter aanvulling op de mogelijkheden van CloudHealth Technologies.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

"Multi-cloud gebruik mag dan gunstig zijn voor het bedrijf, het zorgt voor een unieke reeks operationele problemen", zegt Raghu Raghuram, chief operating officer, producten en cloudservices, VMware. "Met de toevoeging van CloudHealth Technologies leveren we een consistente en bruikbare weergave van kostenbeheer en resourcebeheer, beveiliging en prestaties voor toepassingen in meerdere clouds."Met de overname, die deze zomer werd aangekondigd, zal VMware Cloud Services de mogelijkheid hebben om consistente operaties via clouds toe te voegen aan zijn portfolio. Nu de CloudHealth Technologies-deal is gesloten, zullen de diensten en producten van VMware beveiliging, governance, inzichten en analyses leveren ter aanvulling op de mogelijkheden van CloudHealth Technologies.In samenwerking met Dutch IT-Channel.