Het door Octarine ontwikkelde security-platform voor Kubernetes-applicaties moet ondernemingen helpen bij het vereenvoudigen van DevSecOps en het beveiligen van cloud native-omgevingen. 'Met de voorgenomen acquisitie van Octarine kunnen we onze beveiligingsstrategie verder uitbreiden naar container- en Kubernetes-omgevingen. Daartoe zullen we de Octarine-technologie toevoegen aan de VMware Carbon Black Cloud', zegt Patrick Morley, baas van de Security Business Unit van VMware.

Het bedrijf kondigde op Connect ook de oprichting aan van een Next-Gen SOC Alliance, samen met Splunk, IBM Security, Google Cloud's Chronicle, Exabeam en Sumo Logic. Deze alliantie moet SOC-teams betere preventie-, detectie- en responsmogelijkheden gaan bieden.

Het door Octarine ontwikkelde security-platform voor Kubernetes-applicaties moet ondernemingen helpen bij het vereenvoudigen van DevSecOps en het beveiligen van cloud native-omgevingen. 'Met de voorgenomen acquisitie van Octarine kunnen we onze beveiligingsstrategie verder uitbreiden naar container- en Kubernetes-omgevingen. Daartoe zullen we de Octarine-technologie toevoegen aan de VMware Carbon Black Cloud', zegt Patrick Morley, baas van de Security Business Unit van VMware.Het bedrijf kondigde op Connect ook de oprichting aan van een Next-Gen SOC Alliance, samen met Splunk, IBM Security, Google Cloud's Chronicle, Exabeam en Sumo Logic. Deze alliantie moet SOC-teams betere preventie-, detectie- en responsmogelijkheden gaan bieden.