Het Nederlandse Voiceworks is tot winnaar uitgeroepen van de Deloitte Technology Fast50 2011, de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België en Nederland. Het eerste Belgische bedrijf, op plaats nummer 11, werd Voxbone uit Brussel.

Voiceworks realiseerde over de afgelopen vijf jaar een omzetgroei van 2.768 procent. Op de tweede plaats eindigde drukwerkdeal.nl, en YourSurprise.com sleepte de derde prijs in de wacht.

De 'Sustainable Grower Award' werd gewonnen door 2dehands.be - TTY, maar het eerste Belgische bedrijf in de ranking werd Voxbone uit Brussel, op plaats 11. Deze onderneming kon een omzetgroei van 1.403 procent optekenen.

Het voorbije weekend vond in Rotterdam de award ceremony plaats. Tijdens een galadiner werd Voiceworks tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland en België gekroond.

Voiceworks is aanbieder van telefonie- en dataoplossingen in de zakelijke markt op basis van een eigen ontwikkeld VoIP-platform. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en nam dit jaar voor het eerst deel aan de Technology Fast50.

"De groei is met name te danken aan de continue inzet van het personeel en de loyaliteit van onze partners, waarvan velen al meer dan vijf jaar met ons samenwerken", opperde Koen van Geffen van Voiceworks.

De tweede prijs werd gewonnen door internetdrukkerij drukwerkdeal.nl, met een groeipercentage van 2.750 procent, gevolgd door nummer drie, de cadeaushop YourSuprise.com (2.681 procent).

Belgische bedrijven

Dit jaar dongen 6 Belgische bedrijven mee naar de Award van Deloitte Technology Fast50: Netlog (Massive Media - Gent), BTR Services (Boom en Brussel), d2 (Digital Darwin -Wetteren), GeoDynamics (Kortrijk), Voxbone (Brussel) en Coretec Engineering (Angleur).

Het hoogst genoteerde Belgische bedrijf in de finale ranking is dus Voxbone, dat afklokte op de 11de plaats met een omzetgroei van 1.403 procent over de afgelopen vijf jaar. Voxbone biedt naast lokale en tolvrije telefoonnummers ook andere diensten gekoppeld aan hun VOIP communicatietechnologie, aan.

"We zijn uiteraard zeer vereerd", wist ceo Rodrigue Ullens van Voxbone. "We zijn er met ons bedrijf in geslaagd wereldmarktleider te worden in een niche in de globale telecommunicatie markt. De grootste telecommunicatie- en technologiebedrijven ter wereld zijn vandaag klant bij Voxbone."

Sustainable Grower

De Sustainable Grower Award, de beloning voor duurzame groei, ging dit jaar naar 2dehands.be - TTY. Dit bedrijf staat al sinds 2006, voor het zesde jaar op rij dus, in de Technology Fast50.

In 2006 deed 2dehands.be - TTY haar intrede met een zevende plaats. In 2007 stonden ze op het podium met de derde plek, dit jaar eindigde het bedrijf op de 23ste plaats. "Een snelle groeier zijn is mooi, maar als Sustainable Grower laten we zien dat die groei structureel is. Niet alleen zijn we inmiddels de grootste zoekertjessite van België, maar we bewijzen ook een gezond en solide bedrijf te zijn", aldus directeur Michiel van Deursen.

Het Nederlandse Voiceworks is tot winnaar uitgeroepen van de Deloitte Technology Fast50 2011, de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België en Nederland. Het eerste Belgische bedrijf, op plaats nummer 11, werd Voxbone uit Brussel. Voiceworks realiseerde over de afgelopen vijf jaar een omzetgroei van 2.768 procent. Op de tweede plaats eindigde drukwerkdeal.nl, en YourSurprise.com sleepte de derde prijs in de wacht. De 'Sustainable Grower Award' werd gewonnen door 2dehands.be - TTY, maar het eerste Belgische bedrijf in de ranking werd Voxbone uit Brussel, op plaats 11. Deze onderneming kon een omzetgroei van 1.403 procent optekenen. Het voorbije weekend vond in Rotterdam de award ceremony plaats. Tijdens een galadiner werd Voiceworks tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland en België gekroond. Voiceworks is aanbieder van telefonie- en dataoplossingen in de zakelijke markt op basis van een eigen ontwikkeld VoIP-platform. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en nam dit jaar voor het eerst deel aan de Technology Fast50. "De groei is met name te danken aan de continue inzet van het personeel en de loyaliteit van onze partners, waarvan velen al meer dan vijf jaar met ons samenwerken", opperde Koen van Geffen van Voiceworks. De tweede prijs werd gewonnen door internetdrukkerij drukwerkdeal.nl, met een groeipercentage van 2.750 procent, gevolgd door nummer drie, de cadeaushop YourSuprise.com (2.681 procent). Belgische bedrijven Dit jaar dongen 6 Belgische bedrijven mee naar de Award van Deloitte Technology Fast50: Netlog (Massive Media - Gent), BTR Services (Boom en Brussel), d2 (Digital Darwin -Wetteren), GeoDynamics (Kortrijk), Voxbone (Brussel) en Coretec Engineering (Angleur). Het hoogst genoteerde Belgische bedrijf in de finale ranking is dus Voxbone, dat afklokte op de 11de plaats met een omzetgroei van 1.403 procent over de afgelopen vijf jaar. Voxbone biedt naast lokale en tolvrije telefoonnummers ook andere diensten gekoppeld aan hun VOIP communicatietechnologie, aan. "We zijn uiteraard zeer vereerd", wist ceo Rodrigue Ullens van Voxbone. "We zijn er met ons bedrijf in geslaagd wereldmarktleider te worden in een niche in de globale telecommunicatie markt. De grootste telecommunicatie- en technologiebedrijven ter wereld zijn vandaag klant bij Voxbone." Sustainable Grower De Sustainable Grower Award, de beloning voor duurzame groei, ging dit jaar naar 2dehands.be - TTY. Dit bedrijf staat al sinds 2006, voor het zesde jaar op rij dus, in de Technology Fast50. In 2006 deed 2dehands.be - TTY haar intrede met een zevende plaats. In 2007 stonden ze op het podium met de derde plek, dit jaar eindigde het bedrijf op de 23ste plaats. "Een snelle groeier zijn is mooi, maar als Sustainable Grower laten we zien dat die groei structureel is. Niet alleen zijn we inmiddels de grootste zoekertjessite van België, maar we bewijzen ook een gezond en solide bedrijf te zijn", aldus directeur Michiel van Deursen.