Het eerste model, de 01, is een hybride SUV waarvan de updates online worden uitgevoerd. De auto kan via internet worden besteld en wordt voor de deur afgeleverd. Verder beschikt de auto over veel digitale functies. Zo kunnen de deuren met een smartphone worden ontgrendeld en kan de eigenaar zelf bepalen hoe het infotainmentsysteem functioneert.

Auto's delen

Lynk&Co biedt eigenaars de mogelijkheid om hun in China gebouwde auto's te delen met anderen. Zo kun je ook nog verdienen aan je voertuig. De 01 komt in 2017 in China op de markt. Noord-Amerika en Europa zijn later aan de beurt. In de loop van 2018 zal de auto in België te koop zijn.

(ANP/WK)

Het eerste model, de 01, is een hybride SUV waarvan de updates online worden uitgevoerd. De auto kan via internet worden besteld en wordt voor de deur afgeleverd. Verder beschikt de auto over veel digitale functies. Zo kunnen de deuren met een smartphone worden ontgrendeld en kan de eigenaar zelf bepalen hoe het infotainmentsysteem functioneert.Auto's delenLynk&Co biedt eigenaars de mogelijkheid om hun in China gebouwde auto's te delen met anderen. Zo kun je ook nog verdienen aan je voertuig. De 01 komt in 2017 in China op de markt. Noord-Amerika en Europa zijn later aan de beurt. In de loop van 2018 zal de auto in België te koop zijn.(ANP/WK)