De Voocorder is klaar, de interactieve digitale decoder van Voo. Daarmee kan het merk van Tecteo en Brutélé eindelijk Belgacom TV beginnen beconcurreren in Wallonië.

Voo heeft wat in te halen op Belgacom TV in Wallonië, om - zoals Telenet in Vlaanderen - een volwaardige digitale televisieconcurrent te zijn. Maar nu de Voocorder gelanceerd is, kan Voo beginnen aan zijn aanval. Dat staat te lezen in L'Echo. Vanaf deze week begint een soort 'light' commercialisatie. Tegen september worden dan de grote marketingkanonnen bovengehaald.

De Voocorder werd ontwikkeld door, of beter: in samenwerking met Cisco. Het toestel kost 6 euro per maand, bovenop de abonnementskosten en 100 euro activatie- en installatiekosten. Met het apparaat is video-on-demand mogelijk, high-definition, het later bekijken van televisie-uitzendingen, het pauzeren van programma's, en dies meer. Een Belgacom TV-gebruiker zou daarbij niet echt opkijken, aangezien dat bij hem al lang mogelijk is. De meerwaarde zit hem volgens Voo daarom in de harde schijf van 320 Gb. Bovendien werkt Voo, net als Telenet in Vlaanderen, via de kabel.

Vandaag heeft Voo zowat 200.000 digitale tv-klanten, die van BeTV incluis. Belgacom TV telt er 550.000. Daarvan hoopt Voo er in elk geval heel wat af te snoepen.

De Voocorder is klaar, de interactieve digitale decoder van Voo. Daarmee kan het merk van Tecteo en Brutélé eindelijk Belgacom TV beginnen beconcurreren in Wallonië. Voo heeft wat in te halen op Belgacom TV in Wallonië, om - zoals Telenet in Vlaanderen - een volwaardige digitale televisieconcurrent te zijn. Maar nu de Voocorder gelanceerd is, kan Voo beginnen aan zijn aanval. Dat staat te lezen in L'Echo. Vanaf deze week begint een soort 'light' commercialisatie. Tegen september worden dan de grote marketingkanonnen bovengehaald. De Voocorder werd ontwikkeld door, of beter: in samenwerking met Cisco. Het toestel kost 6 euro per maand, bovenop de abonnementskosten en 100 euro activatie- en installatiekosten. Met het apparaat is video-on-demand mogelijk, high-definition, het later bekijken van televisie-uitzendingen, het pauzeren van programma's, en dies meer. Een Belgacom TV-gebruiker zou daarbij niet echt opkijken, aangezien dat bij hem al lang mogelijk is. De meerwaarde zit hem volgens Voo daarom in de harde schijf van 320 Gb. Bovendien werkt Voo, net als Telenet in Vlaanderen, via de kabel. Vandaag heeft Voo zowat 200.000 digitale tv-klanten, die van BeTV incluis. Belgacom TV telt er 550.000. Daarvan hoopt Voo er in elk geval heel wat af te snoepen.