De dieven hebben zich 3.600 kleine iPads eigen gemaakt - in totaal goed voor 1,5 miljoen dollar, of een kleine 1,2 miljoen euro. Dat meldt de New York Post.

De rovers gebruikten een vorkheftruck en een vrachtwagen om twee paletten vol iPads te vervoeren. Ze pleegden de iPad Mini-roof in een hangar van het New Yorkse JFK Airport, waar in 1978 de grootste geldroof (21 miljoen dollar) uit de geschiedenis van Amerika plaatsvond - deze memorabele diefstal kreeg later overigens een plaatsje in Martin Scorsese's gangsterfilm 'Goodfellas'.

JFK-medewerkers moeten nu een leugendetectortest ondergaan, want de Amerikaanse politie vermoedt dat iemand van het luchthavenpersoneel de dieven vrije baan gegeven heeft.

De dieven hebben zich 3.600 kleine iPads eigen gemaakt - in totaal goed voor 1,5 miljoen dollar, of een kleine 1,2 miljoen euro. Dat meldt de New York Post. De rovers gebruikten een vorkheftruck en een vrachtwagen om twee paletten vol iPads te vervoeren. Ze pleegden de iPad Mini-roof in een hangar van het New Yorkse JFK Airport, waar in 1978 de grootste geldroof (21 miljoen dollar) uit de geschiedenis van Amerika plaatsvond - deze memorabele diefstal kreeg later overigens een plaatsje in Martin Scorsese's gangsterfilm 'Goodfellas'. JFK-medewerkers moeten nu een leugendetectortest ondergaan, want de Amerikaanse politie vermoedt dat iemand van het luchthavenpersoneel de dieven vrije baan gegeven heeft.