Er zouden nog problemen zijn met de software en de camera van het gadget. Ook zou de bril oververhit kunnen raken. De vr-headset zou het eerste grote nieuwe product van Apple moeten worden sinds de Apple Watch in 2015 het levenslicht zag. Volgens Bloomberg werkt het Amerikaanse techbedrijf ongeveer sinds dat jaar aan de bril.

'Pas in 2023 te koop'

De vertraging zou een tegenvaller zijn voor Apple, dat de headset nooit officieel heeft aangekondigd. De presentatie zou nu op de planning staan voor het einde van dit jaar. Het kan dan tot 2023 duren voordat de bril daadwerkelijk te koop is voor consumenten.

Er zouden nog problemen zijn met de software en de camera van het gadget. Ook zou de bril oververhit kunnen raken. De vr-headset zou het eerste grote nieuwe product van Apple moeten worden sinds de Apple Watch in 2015 het levenslicht zag. Volgens Bloomberg werkt het Amerikaanse techbedrijf ongeveer sinds dat jaar aan de bril.De vertraging zou een tegenvaller zijn voor Apple, dat de headset nooit officieel heeft aangekondigd. De presentatie zou nu op de planning staan voor het einde van dit jaar. Het kan dan tot 2023 duren voordat de bril daadwerkelijk te koop is voor consumenten.