Sculley, die tot 1993 Steve Jobs bij Apple verving, presenteert de toestellen met een premium-uiterliijk, maar een laag prijskaartje. De SJ1.5 en SF1 worden omgerekend voor 114 en 175 euro verkocht.

De toestellen werden door Robert Brunner ontworpen, de man achter onder andere de Beats-koptelefoons. De toestellen hebben een platte bovenkant, maar rondingen aan de zijkanten en zien er opvallend fris uit. 'We zijn een op design gebaseerd bedrijf', zegt Sculley dan ook tegen Engadget. Een onderdeel van de ontwikkeling waar op low-end smartphones vaak juist op bespaard wordt.

De smartphones worden in oktober beschikbaar en het bedrijf richt zich op gebruikers van 25 jaar of jonger in groeimarkten in Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

Sculley, die tot 1993 Steve Jobs bij Apple verving, presenteert de toestellen met een premium-uiterliijk, maar een laag prijskaartje. De SJ1.5 en SF1 worden omgerekend voor 114 en 175 euro verkocht.De toestellen werden door Robert Brunner ontworpen, de man achter onder andere de Beats-koptelefoons. De toestellen hebben een platte bovenkant, maar rondingen aan de zijkanten en zien er opvallend fris uit. 'We zijn een op design gebaseerd bedrijf', zegt Sculley dan ook tegen Engadget. Een onderdeel van de ontwikkeling waar op low-end smartphones vaak juist op bespaard wordt.De smartphones worden in oktober beschikbaar en het bedrijf richt zich op gebruikers van 25 jaar of jonger in groeimarkten in Azië, Afrika en het Midden-Oosten.