Weinig mensen kunnen een CV voorleggen zoals John Sullivan. De man werkte voor Facebook op het moment dat Aleksandr Kogan daar zijn persoonlijkheidsquizje losliet dat later tot het Cambridge Analytica schandaal zou leiden. En hij werkte voor Uber, waar hij uiteindelijk ontslagen werd omdat hij hackers had betaald om te verzwijgen dat ze 57 miljoen gebruikersprofielen hadden gelekt.

Sullivan wordt nu chief security officer bij Cloudflare, een securitybedrijf dat zich toelegt op netwerkverkeer en onder meer DNS-diensten en DDoS-bescherming aanbiedt. In een blogpost naar aanleiding van zijn nieuwe job, meldt Sullivan dat hij het ziet als een kans om zijn passie te volgen om "het hele internet te beveiligen."

Weinig mensen kunnen een CV voorleggen zoals John Sullivan. De man werkte voor Facebook op het moment dat Aleksandr Kogan daar zijn persoonlijkheidsquizje losliet dat later tot het Cambridge Analytica schandaal zou leiden. En hij werkte voor Uber, waar hij uiteindelijk ontslagen werd omdat hij hackers had betaald om te verzwijgen dat ze 57 miljoen gebruikersprofielen hadden gelekt. Sullivan wordt nu chief security officer bij Cloudflare, een securitybedrijf dat zich toelegt op netwerkverkeer en onder meer DNS-diensten en DDoS-bescherming aanbiedt. In een blogpost naar aanleiding van zijn nieuwe job, meldt Sullivan dat hij het ziet als een kans om zijn passie te volgen om "het hele internet te beveiligen."