Voice Search, een spraakfunctie voor pc's en Mac-computers, maakt het mogelijk om in Google te zoeken met je stem. In plaats van zoekopdrachten in te typen in de zoekbalk, kan je bijvoorbeeld informatie over het weer of de weg opvragen via stemcommando's.
De enige benodigdheden voor Voice Search zijn een micro voor je computer en de laatste versie van Google's webbrowser Chrome. Interessant is dat de stemfunctie ook ondersteund wordt in het Nederlands.

Wat echter nog niet ondersteund wordt, is de zopas onthulde functie 'Conversational Search'. Hierbij antwoordt Google ook daadwerkelijk op concrete vragen die je stelt.

Voice Search, een spraakfunctie voor pc's en Mac-computers, maakt het mogelijk om in Google te zoeken met je stem. In plaats van zoekopdrachten in te typen in de zoekbalk, kan je bijvoorbeeld informatie over het weer of de weg opvragen via stemcommando's. De enige benodigdheden voor Voice Search zijn een micro voor je computer en de laatste versie van Google's webbrowser Chrome. Interessant is dat de stemfunctie ook ondersteund wordt in het Nederlands. Wat echter nog niet ondersteund wordt, is de zopas onthulde functie 'Conversational Search'. Hierbij antwoordt Google ook daadwerkelijk op concrete vragen die je stelt.