Een Kameroenese Amerikaan die gezocht werd voor fraude is geklist door de Mexicaanse autoriteiten nadat hij op Facebook iets te openlijk over zijn liederlijke leven had opgeschept.

De man rijfde, door fraude bij Amerikaanse banken, zowat 200.000 dollar binnen. Hij werd daarom door het Amerikaanse gerecht gezocht, maar hield zich schuil in Mexico. Nu ja, 'schuilhouden'. Zo sluw als de oplichter geweest was om de banken op te lichten, zo oliedom ging hij nadien door het leven. Hij pochte op Facebook openlijk over zijn luilekkerleventje. Hij was 'living in paradise' en was 'just here to have fun'.

Een voormalige medewerker van het gerecht kende oplichter nog vaag uit een vorig leven, toen die nog rozen verkocht in nachtclubs in Seattle. Hij kon daarom toegevoegd worden als Facebook-vriend van de fraudeur en wist zo tot in de details te achterhalen waar die zich bevond. De Mexicaanse politie deed de rest.

Een Kameroenese Amerikaan die gezocht werd voor fraude is geklist door de Mexicaanse autoriteiten nadat hij op Facebook iets te openlijk over zijn liederlijke leven had opgeschept. De man rijfde, door fraude bij Amerikaanse banken, zowat 200.000 dollar binnen. Hij werd daarom door het Amerikaanse gerecht gezocht, maar hield zich schuil in Mexico. Nu ja, 'schuilhouden'. Zo sluw als de oplichter geweest was om de banken op te lichten, zo oliedom ging hij nadien door het leven. Hij pochte op Facebook openlijk over zijn luilekkerleventje. Hij was 'living in paradise' en was 'just here to have fun'. Een voormalige medewerker van het gerecht kende oplichter nog vaag uit een vorig leven, toen die nog rozen verkocht in nachtclubs in Seattle. Hij kon daarom toegevoegd worden als Facebook-vriend van de fraudeur en wist zo tot in de details te achterhalen waar die zich bevond. De Mexicaanse politie deed de rest.