Ze zijn niet dik gezaaid, de vrouwen in de ict-sector, maar bij Juniper Networks hebben ze net één van de zeldzame exemplaren binnengehaald als chief information officer: Michele Goins.

Michele Goins is afkomstig van HP, waar ze 25 jaar lang verscheidene managementfuncties vervulde. Haar meest recente functie was vicepresident en cio van de Imaging and Printing Group (IPG) van Hewlett-Packard.

Goins wordt verantwoordelijk voor alle ict-strategieën, -systemen en -resources bij Juniper. Ze moet de it-activiteiten van Juniper stroomlijnen om het bedrijf efficiënter te doen draaien. Goins rapporteert daarom aan Robyn Denholm, cfo bij het bedrijf.

Goins is Bachelor of Science. Dat diploma behaalde ze aan de universiteit van Santa Clara. Tevens heeft ze een MBA gehaald aan de Northeastern University.

Ze zijn niet dik gezaaid, de vrouwen in de ict-sector, maar bij Juniper Networks hebben ze net één van de zeldzame exemplaren binnengehaald als chief information officer: Michele Goins. Michele Goins is afkomstig van HP, waar ze 25 jaar lang verscheidene managementfuncties vervulde. Haar meest recente functie was vicepresident en cio van de Imaging and Printing Group (IPG) van Hewlett-Packard. Goins wordt verantwoordelijk voor alle ict-strategieën, -systemen en -resources bij Juniper. Ze moet de it-activiteiten van Juniper stroomlijnen om het bedrijf efficiënter te doen draaien. Goins rapporteert daarom aan Robyn Denholm, cfo bij het bedrijf. Goins is Bachelor of Science. Dat diploma behaalde ze aan de universiteit van Santa Clara. Tevens heeft ze een MBA gehaald aan de Northeastern University.