Dit bevestigen KLM en Schiphol tegenover Tweakers. De regels zijn sinds vorige week van kracht. Dit was echter niet gecommuniceerd met reizigers, waardoor zij onverwacht met de nieuwe regels te maken krijgen. Inmiddels zouden er dan ook incidenten zijn geweest waarbij passagiers niet mochten boarden vanwege een beschadigde of geopende behuizing van elektronica.

De regels zijn van toepassing op alle elektronica groter dan een smartphone. Denk hierbij aan laptops, maar ook aan tablets en e-readers.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Dit bevestigen KLM en Schiphol tegenover Tweakers. De regels zijn sinds vorige week van kracht. Dit was echter niet gecommuniceerd met reizigers, waardoor zij onverwacht met de nieuwe regels te maken krijgen. Inmiddels zouden er dan ook incidenten zijn geweest waarbij passagiers niet mochten boarden vanwege een beschadigde of geopende behuizing van elektronica.De regels zijn van toepassing op alle elektronica groter dan een smartphone. Denk hierbij aan laptops, maar ook aan tablets en e-readers.In samenwerking met Dutch IT-Channel.