De Vrije Universiteit Brussel start met de uitrol van een Oracle-oplossing die studenten toelaat hun universitaire loopbaan op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier te beheren.

De VUB zal op basis van de 'PeopleSoft Campus Solutions'-suite een systeem uitrollen dat studenten helpt in het beheer van alle administratie die gepaard gaat met hun studies (inschrijvingen, onderwijsaanbod, examens, etc.).

De universiteit zal op haar beurt de studietrajecten van de student beter kunnen opvolgen, met hem of haar communiceren, en rapporten op basis van accurate gegevens kunnen aanmaken.

Na de Universiteit Antwerpen (die enkele Oracle-toepassingen implementeerde voor de vereenvoudiging van gepersonaliseerde rapportage), is de Vrije Universiteit Brussel een tweede mooie referentie voor Oracle in de Belgische academische wereld.

Voor de consulting-diensten en voor de methodologie werkt de VUB samen met KPMG.

De Vrije Universiteit Brussel start met de uitrol van een Oracle-oplossing die studenten toelaat hun universitaire loopbaan op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier te beheren. De VUB zal op basis van de 'PeopleSoft Campus Solutions'-suite een systeem uitrollen dat studenten helpt in het beheer van alle administratie die gepaard gaat met hun studies (inschrijvingen, onderwijsaanbod, examens, etc.). De universiteit zal op haar beurt de studietrajecten van de student beter kunnen opvolgen, met hem of haar communiceren, en rapporten op basis van accurate gegevens kunnen aanmaken. Na de Universiteit Antwerpen (die enkele Oracle-toepassingen implementeerde voor de vereenvoudiging van gepersonaliseerde rapportage), is de Vrije Universiteit Brussel een tweede mooie referentie voor Oracle in de Belgische academische wereld. Voor de consulting-diensten en voor de methodologie werkt de VUB samen met KPMG.