Floridienne-dochter Biobest, gespecialiseerd in bestuiving en geïntegreerde biologische bestrijding, en Ecoation sloten begin dit jaar al een samenwerkingsovereenkomst. 'Door de expertise van Biobest in geïntegreerde ongediertebestrijding te combineren met de digitale gegevens van Ecoation, zullen de programma's voor biocontrole nóg doeltreffender worden', klonk het toen. De samenwerking wordt nu uitgebreid met een investering.

De financiële injectie van Floridienne kadert in een grotere investeringsoperatie voor Ecoation. Die bedraagt in totaal 22,5 miljoen Canadese dollar, waaronder ook 10 miljoen van de Canadese regering.

Floridienne-dochter Biobest, gespecialiseerd in bestuiving en geïntegreerde biologische bestrijding, en Ecoation sloten begin dit jaar al een samenwerkingsovereenkomst. 'Door de expertise van Biobest in geïntegreerde ongediertebestrijding te combineren met de digitale gegevens van Ecoation, zullen de programma's voor biocontrole nóg doeltreffender worden', klonk het toen. De samenwerking wordt nu uitgebreid met een investering.De financiële injectie van Floridienne kadert in een grotere investeringsoperatie voor Ecoation. Die bedraagt in totaal 22,5 miljoen Canadese dollar, waaronder ook 10 miljoen van de Canadese regering.