'De garage is een beetje een mythe', vertelt Wozniak aan Bloomberg Businessweek. 'We hebben daar geen ontwerpen of prototypes gemaakt, geen breadboarding gedaan, geen productplanningen, geen fabricage. Die garage was eigenlijk van weinig nut, behalve dan dat het een plek was waar we ons thuisvoelden. We hadden toen geen geld, dus moesten we wel van bij ons thuis werken.'

Waar werd het echte werk dan wel gedaan? Woz: 'De dingen aan elkaar solderen, de chips samenbrengen, de schetsen en ontwerpen maken, dat deden we in mijn kamertje bij Hewlett-Packard (waar hij werkte voor de oprichting van Apple, nvdr.) in Cupertino', zegt Wozniak.

De allereerste Applecomputer, de Apple I, ging in 1979 in de verkoop voor een prijs van 666,66 dollar.

'De garage is een beetje een mythe', vertelt Wozniak aan Bloomberg Businessweek. 'We hebben daar geen ontwerpen of prototypes gemaakt, geen breadboarding gedaan, geen productplanningen, geen fabricage. Die garage was eigenlijk van weinig nut, behalve dan dat het een plek was waar we ons thuisvoelden. We hadden toen geen geld, dus moesten we wel van bij ons thuis werken.'De allereerste Applecomputer, de Apple I, ging in 1979 in de verkoop voor een prijs van 666,66 dollar.