In The Plough, een eetcafé in het Britse Oxfordshire, werd zopas de 28-jarige chef-kok Jim Knight aan de deur gezet. Die was het niet eens met zijn ontslag en gebruikte de Twitter-pagina van The Plough, die hij nog altijd beheerde, om zijn voormalige werkgever te kakken te zetten.

"We zouden jullie willen laten weten dat we net onze chef-kok aan de deur gezet hebben", tweet Knight in naam van The Plough. "Hij wilde op kerstdag vrijaf nemen voor familieverplichtingen, dus vonden we dat we hem moesten ontslaan. Ja, een week voor kerstmis! Wij geven er niets om dat hij een dochtertje van 7,5 maanden heeft", gaat Knight verder. "In ieder geval, kom gerust langs en betaal u blauw aan Australische lendelapjes, Nieuw Zeelandse lammetjes en allerlei andere dingen die we hebben gekocht in de Asda-supermarkt. Zalig kerstfeest iedereen!!!!!!"

Jim Knight zegt het Twitter-account niet gehackt te hebben, want hij heeft het ooit zelf aangemaakt met de toestemming van zijn ex-collega's.

De tweets kregen enorm veel retweets en leverden de site van The Plough volgens de Britse krant The Independent een recordaantal bezoekers op. Slechte reclame is ook reclame?

Ook voor Jim Knight liep het goed af: "Kort na deze Twitterstorm heb ik een zeer vriendelijke aanbieding gekregen voor een serieuze job", postte hij op nog op de microblogsite.

In The Plough, een eetcafé in het Britse Oxfordshire, werd zopas de 28-jarige chef-kok Jim Knight aan de deur gezet. Die was het niet eens met zijn ontslag en gebruikte de Twitter-pagina van The Plough, die hij nog altijd beheerde, om zijn voormalige werkgever te kakken te zetten. "We zouden jullie willen laten weten dat we net onze chef-kok aan de deur gezet hebben", tweet Knight in naam van The Plough. "Hij wilde op kerstdag vrijaf nemen voor familieverplichtingen, dus vonden we dat we hem moesten ontslaan. Ja, een week voor kerstmis! Wij geven er niets om dat hij een dochtertje van 7,5 maanden heeft", gaat Knight verder. "In ieder geval, kom gerust langs en betaal u blauw aan Australische lendelapjes, Nieuw Zeelandse lammetjes en allerlei andere dingen die we hebben gekocht in de Asda-supermarkt. Zalig kerstfeest iedereen!!!!!!" Jim Knight zegt het Twitter-account niet gehackt te hebben, want hij heeft het ooit zelf aangemaakt met de toestemming van zijn ex-collega's. De tweets kregen enorm veel retweets en leverden de site van The Plough volgens de Britse krant The Independent een recordaantal bezoekers op. Slechte reclame is ook reclame? Ook voor Jim Knight liep het goed af: "Kort na deze Twitterstorm heb ik een zeer vriendelijke aanbieding gekregen voor een serieuze job", postte hij op nog op de microblogsite.