De Amerikaanse superbelegger Warren Buffett heeft met zijn holding Berkshire Hathaway 10,7 miljard dollar geïnvesteerd in technologieconcern IBM.

Dat heeft Buffett maandag gezegd op de financiële televisiezender CNBC. Sinds maart heeft Buffett naar eigen zeggen al zowat 64 miljoen aandelen IBM opgekocht, wat hem een belang van zowat 5,6 procent oplevert.

Het zou gaan om de grootste investering ooit door Buffett in een technologiebedrijf. De superbelegger stond in het verleden altijd wat afkerig tegenover die sector, omwille van de volatiliteit en moeilijkheid om te voorspellen welke bedrijven dominante posities zullen innemen.

Bron: Belga

De Amerikaanse superbelegger Warren Buffett heeft met zijn holding Berkshire Hathaway 10,7 miljard dollar geïnvesteerd in technologieconcern IBM. Dat heeft Buffett maandag gezegd op de financiële televisiezender CNBC. Sinds maart heeft Buffett naar eigen zeggen al zowat 64 miljoen aandelen IBM opgekocht, wat hem een belang van zowat 5,6 procent oplevert. Het zou gaan om de grootste investering ooit door Buffett in een technologiebedrijf. De superbelegger stond in het verleden altijd wat afkerig tegenover die sector, omwille van de volatiliteit en moeilijkheid om te voorspellen welke bedrijven dominante posities zullen innemen. Bron: Belga