Twee overheidsdiensten, de Federal Communications Commission en de Federal Trade Commission, hebben dat maandag laten weten. "We zijn bezorgd dat er aanzienlijke vertraging is bij het sturen van patches naar devices - en dat oudere devices mogelijk nooit worden gepatcht", schreef de FCC.

De smartphonemakers die duidelijkheid moeten geven, zijn Apple, Google, Blackberry, HTC, LG, Microsoft, Motorola en Samsung. De providers zijn AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, US Cellular en TracFone. Ze moeten laten zien welke mobiele devices ze sinds augustus 2013 op de Amerikaanse markt hebben gebracht, wat de kwetsbaarheden zijn en wat ze er aan gedaan hebben. (ANP/WK)

Twee overheidsdiensten, de Federal Communications Commission en de Federal Trade Commission, hebben dat maandag laten weten. "We zijn bezorgd dat er aanzienlijke vertraging is bij het sturen van patches naar devices - en dat oudere devices mogelijk nooit worden gepatcht", schreef de FCC.De smartphonemakers die duidelijkheid moeten geven, zijn Apple, Google, Blackberry, HTC, LG, Microsoft, Motorola en Samsung. De providers zijn AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, US Cellular en TracFone. Ze moeten laten zien welke mobiele devices ze sinds augustus 2013 op de Amerikaanse markt hebben gebracht, wat de kwetsbaarheden zijn en wat ze er aan gedaan hebben. (ANP/WK)