Jimmy Kimmel beplakte een Casio van 20 dollar met een Apple-sticker en stuurde zijn team er de straten van Hollywood mee op om voorbijgangers te doen geloven dat het Apple's gloednieuwe smartwatch betrof.

Veel meer dan het tijdstip en de datum aflezen of het ding als een stopwatch gebruiken kon je er niet mee, en toch leken heel wat mensen verblind te worden door dat iconische Apple-logootje.

"Als het van Apple is, is het goed, toch?", zei een man. "Ik zou alles kopen wat door Apple gemaakt is", gaf een vrouw toe.

Jimmy Kimmel beplakte een Casio van 20 dollar met een Apple-sticker en stuurde zijn team er de straten van Hollywood mee op om voorbijgangers te doen geloven dat het Apple's gloednieuwe smartwatch betrof. Veel meer dan het tijdstip en de datum aflezen of het ding als een stopwatch gebruiken kon je er niet mee, en toch leken heel wat mensen verblind te worden door dat iconische Apple-logootje. "Als het van Apple is, is het goed, toch?", zei een man. "Ik zou alles kopen wat door Apple gemaakt is", gaf een vrouw toe.