Een humoristisch filmpje stelt het internet voor als één groot bedrijf, waarin elke toonaangevende website - Facebook, Twitter, Google, Instagram... - een personage vertolkt.

De video - een initiatief van de humorwebsite Cracked.com - leidt een nieuwe gebruiker rond in het bedrijf 'Internet', waar Facebook, Twitter, Instagram en Google voorgesteld worden als mensen: Facebook is met iedereen bevriend, Twitter spreekt in hashtags, Instagram bezit een zonnebril die beelden 'filtert' en Google is een levende zoekrobot. Alleen: werken wordt ten kantore 'Internet' niet klaarblijkelijk niet echt gedaan.

Bekijk hier de video:

Een humoristisch filmpje stelt het internet voor als één groot bedrijf, waarin elke toonaangevende website - Facebook, Twitter, Google, Instagram... - een personage vertolkt. De video - een initiatief van de humorwebsite Cracked.com - leidt een nieuwe gebruiker rond in het bedrijf 'Internet', waar Facebook, Twitter, Instagram en Google voorgesteld worden als mensen: Facebook is met iedereen bevriend, Twitter spreekt in hashtags, Instagram bezit een zonnebril die beelden 'filtert' en Google is een levende zoekrobot. Alleen: werken wordt ten kantore 'Internet' niet klaarblijkelijk niet echt gedaan. Bekijk hier de video: