'Nonna' Paola, die 58 jaar geleden van het Italiaanse Calabria naar het Australische Victoria verhuisde, werd een onlinesensatie nadat haar zoon een Facebookfilmpje postte waarin zij Siri vruchteloos probeert te vragen hoe laat het in Italië is.

'What time to Italy?', klinkt het in een Engels met Italiaans haar op. Siri kan er nauwelijks iets uit opmaken, waarna Paola de iPhone-assistent 'een dummy' noemt.

Je vraagt je af of de grootmoeder niet gewoon beter de Italiaanse Siri-versie had geraadpleegd, ware het niet dat het filmpje kadert in een reeks video's met 'komiek' Nonna Paola - ze heeft 57.000 fans op Facebook - in de hoofdrol. In een andere recente episode 'recenseert' ze Fifty Shades of Grey.

'Nonna' Paola, die 58 jaar geleden van het Italiaanse Calabria naar het Australische Victoria verhuisde, werd een onlinesensatie nadat haar zoon een Facebookfilmpje postte waarin zij Siri vruchteloos probeert te vragen hoe laat het in Italië is. 'What time to Italy?', klinkt het in een Engels met Italiaans haar op. Siri kan er nauwelijks iets uit opmaken, waarna Paola de iPhone-assistent 'een dummy' noemt. Je vraagt je af of de grootmoeder niet gewoon beter de Italiaanse Siri-versie had geraadpleegd, ware het niet dat het filmpje kadert in een reeks video's met 'komiek' Nonna Paola - ze heeft 57.000 fans op Facebook - in de hoofdrol. In een andere recente episode 'recenseert' ze Fifty Shades of Grey.