Spotify en Waze kondigen een update aan die het mogelijk maakt om vanuit de Waze-app een nieuwe liedje of playlist te selecteren. Omgekeerd zal je naar je bestemming kunnen navigeren vanuit de Spotify-app.

Door vanuit één app de dubbele functionaliteit aan te bieden, wordt ingezet op verkeersveiligheid. Om die reden zal wisselen tussen beide apps enkel nog mogelijk zijn als de auto stil staat. Al is de belangrijkste reden voor beide apps wellicht om een nieuw publiek aan te spreken.

Waze kondigt aan dat de updates de komende weken wereldwijd zullen uitgerold worden voor Android-gebruikers. Voor iOS is er voorlopig geen update.

Spotify en Waze kondigen een update aan die het mogelijk maakt om vanuit de Waze-app een nieuwe liedje of playlist te selecteren. Omgekeerd zal je naar je bestemming kunnen navigeren vanuit de Spotify-app. Door vanuit één app de dubbele functionaliteit aan te bieden, wordt ingezet op verkeersveiligheid. Om die reden zal wisselen tussen beide apps enkel nog mogelijk zijn als de auto stil staat. Al is de belangrijkste reden voor beide apps wellicht om een nieuw publiek aan te spreken. Waze kondigt aan dat de updates de komende weken wereldwijd zullen uitgerold worden voor Android-gebruikers. Voor iOS is er voorlopig geen update.