Eandis had beloofd om vanaf vrijdag alle getroffen straten te publiceren. De lijst staat sinds 6 uur online en volgens woordvoerder Simon Van Wijmeersch is de belangstelling overweldigend. 'Dit leeft duidelijk bij de mensen'.

Op piekmomenten telde de website van Eandis tot 30.000 bezoekers. 'We hadden verwacht dat er veel interesse zou zijn. Opmerkelijk is wel dat die interesse er vanaf de eerste moment was', aldus de woordvoerder. De website van de andere netbeheerder in Vlaanderen, Infrax, is vrijdagvoormiddag nog steeds online. 'Maar Infrax telt ook een pak minder klanten dan Eandis', aldus woordvoerder Jos Liebens. (Belga/KVDA)

Eandis had beloofd om vanaf vrijdag alle getroffen straten te publiceren. De lijst staat sinds 6 uur online en volgens woordvoerder Simon Van Wijmeersch is de belangstelling overweldigend. 'Dit leeft duidelijk bij de mensen'.Op piekmomenten telde de website van Eandis tot 30.000 bezoekers. 'We hadden verwacht dat er veel interesse zou zijn. Opmerkelijk is wel dat die interesse er vanaf de eerste moment was', aldus de woordvoerder. De website van de andere netbeheerder in Vlaanderen, Infrax, is vrijdagvoormiddag nog steeds online. 'Maar Infrax telt ook een pak minder klanten dan Eandis', aldus woordvoerder Jos Liebens. (Belga/KVDA)