De Belgische zoekertjessite kapaza.be komt in handen van Schibsted, het grootste mediabedrijf uit Noorwegen. Schibsted, genoteerd op de beurs van Oslo, betaalt 20,3 miljoen euro voor kapaza.be.

Dat staat te lezen op de website van De Tijd. Schibsted neemt de Belgische marktleider naar eigen zeggen over om zijn positie als een van de grootste spelers voor online zoekertjes in Europa te versterken. Kapaza is volgens de Noren vooral interessant wegens de sterke positie van advertenties voor auto's.

Kapaza werd in 2003 opgericht en telt vijf werknemers. In 2007 overschreed de site de kaap van 1 miljoen zoekertjes.

Bron: Belga

De Belgische zoekertjessite kapaza.be komt in handen van Schibsted, het grootste mediabedrijf uit Noorwegen. Schibsted, genoteerd op de beurs van Oslo, betaalt 20,3 miljoen euro voor kapaza.be. Dat staat te lezen op de website van De Tijd. Schibsted neemt de Belgische marktleider naar eigen zeggen over om zijn positie als een van de grootste spelers voor online zoekertjes in Europa te versterken. Kapaza is volgens de Noren vooral interessant wegens de sterke positie van advertenties voor auto's. Kapaza werd in 2003 opgericht en telt vijf werknemers. In 2007 overschreed de site de kaap van 1 miljoen zoekertjes. Bron: Belga