Wie maandagochtend afstemde op een van de genoemde websites kreeg een foutmelding van het type 502 Bad Gateway voorgeschoteld. Dit betekent doorgaans dat de eerste server die wordt aangesproken de aanvraag niet kan doorsturen naar de hoofdserver.

Vervelend moment

Het probleem deed zich op een extra vervelend moment voor, omdat de regering nog maar net de coronakaart had aangepast. Informatie daarover was maandagochtend daardoor lastiger te vinden.

Sinds zondag behoort bijvoorbeeld ook Zweden tot de 'rode zone'. Reizigers die terugkeren uit dat land moeten zich laten testen op het coronavirus en een quarantaine ondergaan. Voor wie terugkeert uit het Groothertogdom Luxemburg geldt dan weer een 'verhoogde waakzaamheid'.

Wie maandagochtend afstemde op een van de genoemde websites kreeg een foutmelding van het type 502 Bad Gateway voorgeschoteld. Dit betekent doorgaans dat de eerste server die wordt aangesproken de aanvraag niet kan doorsturen naar de hoofdserver.Het probleem deed zich op een extra vervelend moment voor, omdat de regering nog maar net de coronakaart had aangepast. Informatie daarover was maandagochtend daardoor lastiger te vinden.Sinds zondag behoort bijvoorbeeld ook Zweden tot de 'rode zone'. Reizigers die terugkeren uit dat land moeten zich laten testen op het coronavirus en een quarantaine ondergaan. Voor wie terugkeert uit het Groothertogdom Luxemburg geldt dan weer een 'verhoogde waakzaamheid'.