Op shop.DonaldJTrump.com kunnen aanhangers bijvoorbeeld shirts, stickers en petten met zijn naam en slogans kopen. De site gebruikt niet het beveiligde https-protocol. Wie iets van Trump koopt, loopt daardoor het risico dat kwaadwillenden bijvoorbeeld persoonsgegevens of creditcardinformatie kunnen onderscheppen.

'Van iemand die hamert op de slechte beveiliging van Clintons mailservers, zou je een beetje meer bescherming verwachten voor diegenen die een miljardair hun geld willen geven voor spullen met zijn naam erop', aldus The Register, dat eraan toevoegt dat de webshop van Hillary Clinton wel goed beveiligd is.

(ANP/WK)

Op shop.DonaldJTrump.com kunnen aanhangers bijvoorbeeld shirts, stickers en petten met zijn naam en slogans kopen. De site gebruikt niet het beveiligde https-protocol. Wie iets van Trump koopt, loopt daardoor het risico dat kwaadwillenden bijvoorbeeld persoonsgegevens of creditcardinformatie kunnen onderscheppen.'Van iemand die hamert op de slechte beveiliging van Clintons mailservers, zou je een beetje meer bescherming verwachten voor diegenen die een miljardair hun geld willen geven voor spullen met zijn naam erop', aldus The Register, dat eraan toevoegt dat de webshop van Hillary Clinton wel goed beveiligd is.(ANP/WK)