Het aantal klachten dat bij de ombudsdienst Telecommunicatie binnenloopt, blijft elk jaar stijgen.

Dat schrijven de Corelio-kranten. In 2007 waren het er 22.465, tweeduizend meer dan in 2006. Volgens Luc Tuerlinckx, de ombudsman voor telecommunicatie, zal dat aantal voor 2008 nog eens tien procent hoger liggen.

Hij vindt dat de telecommunicatiesector te weinig oog heeft voor klantenservice. De operatoren zeggen dat ze wel degelijk in hun klantendiensten hebben geïnvesteerd, maar dat het aantal klanten ook is gestegen. Dat de ombudsdienst nu ook klachten over televisie behandelt, verklaart volgens hen mee de stijging.

Bron: Belga

Het aantal klachten dat bij de ombudsdienst Telecommunicatie binnenloopt, blijft elk jaar stijgen. Dat schrijven de Corelio-kranten. In 2007 waren het er 22.465, tweeduizend meer dan in 2006. Volgens Luc Tuerlinckx, de ombudsman voor telecommunicatie, zal dat aantal voor 2008 nog eens tien procent hoger liggen. Hij vindt dat de telecommunicatiesector te weinig oog heeft voor klantenservice. De operatoren zeggen dat ze wel degelijk in hun klantendiensten hebben geïnvesteerd, maar dat het aantal klanten ook is gestegen. Dat de ombudsdienst nu ook klachten over televisie behandelt, verklaart volgens hen mee de stijging. Bron: Belga