De studenten hadden zich in een lange rij opgesteld en elk om de beurt een foto van zichzelf genomen. 'Er weerklonk luid gejuich toen deelnemer nummer 816 zijn selfie nam op het jaarlijkse festival van het Indian Institute of Technology', verklaarde een woordvoerder van de organisatie.

Guinness moet het wereldrecord wel nog erkennen. De komende dagen wordt een goedkeuring verwacht. 'We hebben de videobeelden en materiaal gestuurd naar Guinness, dat contact met ons zal opnemen voor een definitieve bevestiging van het record', klinkt het.

Volgens Guinness staat het voorlopige record, dat vorige week in de VS gevestigd werd, op een keten van 283 mensen. (Belga/MI)

De studenten hadden zich in een lange rij opgesteld en elk om de beurt een foto van zichzelf genomen. 'Er weerklonk luid gejuich toen deelnemer nummer 816 zijn selfie nam op het jaarlijkse festival van het Indian Institute of Technology', verklaarde een woordvoerder van de organisatie. Guinness moet het wereldrecord wel nog erkennen. De komende dagen wordt een goedkeuring verwacht. 'We hebben de videobeelden en materiaal gestuurd naar Guinness, dat contact met ons zal opnemen voor een definitieve bevestiging van het record', klinkt het. Volgens Guinness staat het voorlopige record, dat vorige week in de VS gevestigd werd, op een keten van 283 mensen. (Belga/MI)