De panne lijkt rond 9 uur vanmorgen te zijn begonnen. Onder meer op de website downdetector komen er verschillende meldingen binnen voor Europa, maar ook in India, Zuid-Afrika, Maleisië en andere landen zijn er problemen. In Noord- en Zuid Amerika zijn het aantal gemelde problemen beperkt al ligt dat mogelijk aan de tijdzone.

Onze redactie slaagde er ook niet in om berichten te versturen, al lukte het na een tiental minuten wachten wel. De whatsapp en WhatsApp status accounts op Twitter maken voorlopig geen melding van een storing.

Update 10.30 uur

Sommige gebruikers melden dat WhatsApp bij hen weer werkt. Op Downdetector.com was er na de piek van meldingen een daling merkbaar, al stijgt het aantal meldingen intussen weer.

De panne lijkt rond 9 uur vanmorgen te zijn begonnen. Onder meer op de website downdetector komen er verschillende meldingen binnen voor Europa, maar ook in India, Zuid-Afrika, Maleisië en andere landen zijn er problemen. In Noord- en Zuid Amerika zijn het aantal gemelde problemen beperkt al ligt dat mogelijk aan de tijdzone.Onze redactie slaagde er ook niet in om berichten te versturen, al lukte het na een tiental minuten wachten wel. De whatsapp en WhatsApp status accounts op Twitter maken voorlopig geen melding van een storing.Update 10.30 uurSommige gebruikers melden dat WhatsApp bij hen weer werkt. Op Downdetector.com was er na de piek van meldingen een daling merkbaar, al stijgt het aantal meldingen intussen weer.