Er is bij Tegile technologie een mogelijkheid om de all-flash configuratie uit te breiden met disks als slechts extra capaciteit nodig is. Door deze hybride aanpak hoeven resellers slechts gecertificeerd te zijn voor één systeem. Tegile biedt verder deduplicatie en compressie op flash en disk. Er is ondersteuning voor belangrijke protocollen zoals Fibre Channel, iSCSI, CIFS en NFS. Onlangs werden nieuwe arrays gelanceerd met high-performance NVMe (non-volatile memory express) all-flash technologie.

Flash Storage

All-flash en hybrid-flash storage specialist Tegile kreeg eerder een kapitaalinjectie van 33 miljoen dollar gekregen. De nieuwe investeringsronde werd geleid door Western Digital. Tegile maakt gebruik van Western Digital technologie zoals SSD en controller cards. Ook wordt er gebruik gemaakt van SanDisk SSDs en kaarten.

Tegile wordt geleid door ceo Rohit Kshetrapal. Het bedrijf richt zijn pijlen op Nimble Storage dat nu in handen is van HPE.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Er is bij Tegile technologie een mogelijkheid om de all-flash configuratie uit te breiden met disks als slechts extra capaciteit nodig is. Door deze hybride aanpak hoeven resellers slechts gecertificeerd te zijn voor één systeem. Tegile biedt verder deduplicatie en compressie op flash en disk. Er is ondersteuning voor belangrijke protocollen zoals Fibre Channel, iSCSI, CIFS en NFS. Onlangs werden nieuwe arrays gelanceerd met high-performance NVMe (non-volatile memory express) all-flash technologie.Flash StorageAll-flash en hybrid-flash storage specialist Tegile kreeg eerder een kapitaalinjectie van 33 miljoen dollar gekregen. De nieuwe investeringsronde werd geleid door Western Digital. Tegile maakt gebruik van Western Digital technologie zoals SSD en controller cards. Ook wordt er gebruik gemaakt van SanDisk SSDs en kaarten. Tegile wordt geleid door ceo Rohit Kshetrapal. Het bedrijf richt zijn pijlen op Nimble Storage dat nu in handen is van HPE.In samenwerking met Dutch IT-Channel.