De berichtendienst WhatsApp, die in het bezit is van Facebook, komt met een mobiele telefonie-functie. Met een Android-toestel kan je vanaf nu al bellen met de app, de VoIP-functie voor iPhones volgt later.

De eeuwige vraag: gaan internettelefoondiensten als Skype, Viber en nu ook WhatsApp de telecomoperatoren onder druk zetten? 'We hebben geen schrik van nieuwe aanbieders', zeggen ze bij Proximus aan VRT. 'Het is een normale evolutie dat er nieuwe communicatiemiddelen bijkomen. Je mag ook niet vergeten dat die WhatsApp-klanten ook onze klanten zijn. Ze hebben een abonnement bij ons om te sms'en, oproepen te doen of wifi en mobiel internet te gebruiken.' (MI)

De berichtendienst WhatsApp, die in het bezit is van Facebook, komt met een mobiele telefonie-functie. Met een Android-toestel kan je vanaf nu al bellen met de app, de VoIP-functie voor iPhones volgt later.De eeuwige vraag: gaan internettelefoondiensten als Skype, Viber en nu ook WhatsApp de telecomoperatoren onder druk zetten? 'We hebben geen schrik van nieuwe aanbieders', zeggen ze bij Proximus aan VRT. 'Het is een normale evolutie dat er nieuwe communicatiemiddelen bijkomen. Je mag ook niet vergeten dat die WhatsApp-klanten ook onze klanten zijn. Ze hebben een abonnement bij ons om te sms'en, oproepen te doen of wifi en mobiel internet te gebruiken.' (MI)