Een gebruiker die aangeeft dat helemaal niemand hem of haar mag toevoegen, kan nog steeds uitnodigingen krijgen via privéberichten. Maar die uitnodigingen verlopen na drie dagen en mensen hebben zelf de keuze.

De eerste gebruikers kregen woensdag de nieuwe privacyinstellingen. In de komende weken wordt de verandering verder uitgerold.