De chat-app laat je nu andere gebruikers taggen door een @-teken voor hun naam te zetten, net als op bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Instagram.

Tegelijkertijd is de maximale groepsgrootte verhoogd van 100 naar 256 deelnemers. Als je iemand tagt krijgt die persoon altijd een alert, ook als hij de groep verder op stil heeft gezet.

Zo verdwijnen berichten die voor jou bedoeld zijn niet in de zee van berichten die soms in een groepsgesprek voorbij komen.

De nieuwe functie komt beschikbaar voor de Android- en iOS-apps. De webversie moet het zonder taggen doen.

(ANP/WK)

De chat-app laat je nu andere gebruikers taggen door een @-teken voor hun naam te zetten, net als op bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Instagram.Tegelijkertijd is de maximale groepsgrootte verhoogd van 100 naar 256 deelnemers. Als je iemand tagt krijgt die persoon altijd een alert, ook als hij de groep verder op stil heeft gezet.Zo verdwijnen berichten die voor jou bedoeld zijn niet in de zee van berichten die soms in een groepsgesprek voorbij komen.De nieuwe functie komt beschikbaar voor de Android- en iOS-apps. De webversie moet het zonder taggen doen.(ANP/WK)