Tot nu toe was het populaire chatprogramma alleen te gebruiken via een browser gekoppeld aan een smartphone. Volgens techsite The Verge werkt ook de desktopapp alleen in combinatie met een telefoon: conversaties uit de smartphoneapp worden doorgezet naar de computer.

Geruchten over een desktopapplicatie staken enkele weken geleden de kop op toen een twittergebruiker die mogelijkheid ontdekte in een vertaling van documenten van Whatsapp. De berichtenservice heeft volgens The Verge momenteel wereldwijd een miljard gebruikers. (ANP/WK)

Tot nu toe was het populaire chatprogramma alleen te gebruiken via een browser gekoppeld aan een smartphone. Volgens techsite The Verge werkt ook de desktopapp alleen in combinatie met een telefoon: conversaties uit de smartphoneapp worden doorgezet naar de computer.Geruchten over een desktopapplicatie staken enkele weken geleden de kop op toen een twittergebruiker die mogelijkheid ontdekte in een vertaling van documenten van Whatsapp. De berichtenservice heeft volgens The Verge momenteel wereldwijd een miljard gebruikers. (ANP/WK)