WhatsApp, het populaire berichtenplatform van Facebook, heeft aangekondigd dat het ondersteuning stopzet voor enkele oudere telefoons. Vanaf 1 januari is de app niet meer bruikbaar op Windows phones, zo zegt het bedrijf in zijn eigen FAQ. Vanaf 1 februari is de app ook niet meer bruikbaar op Android 2.3.7 of ouder, en op iOS 8 of ouder.

Het zal niet mogelijk zijn om je berichtengeschiedenis rechtstreeks over te zetten naar een ander platform, maar WhatsApp bidet wel de mogelijkheid om je berichtengeschiedenis te exporteren als een e-mailbijlage.

WhatsApp, het populaire berichtenplatform van Facebook, heeft aangekondigd dat het ondersteuning stopzet voor enkele oudere telefoons. Vanaf 1 januari is de app niet meer bruikbaar op Windows phones, zo zegt het bedrijf in zijn eigen FAQ. Vanaf 1 februari is de app ook niet meer bruikbaar op Android 2.3.7 of ouder, en op iOS 8 of ouder. Het zal niet mogelijk zijn om je berichtengeschiedenis rechtstreeks over te zetten naar een ander platform, maar WhatsApp bidet wel de mogelijkheid om je berichtengeschiedenis te exporteren als een e-mailbijlage.