Een Reddit-gebruiker ontdekte de code toen hij in het installatiebestand van de app rondkeek. Op meerdere plekken las hij 'FUCK APPLE', waarna hij er screenshots van maakte.

De geheime boodschap voor Apple is voor een gewone gebruiker niet te ontdekken, omdat de code van buiten niet te lezen is. Daarvoor moet er echt in het installatiebestand rondgekeken worden. Of de Apple-versie van de app ook deze code bevat is niet duidelijk, maar ook zeer de vraag.

Waarom de ontwikkelaars het op Apple gemunt hebben is ook niet duidelijk, maar op Reddit wordt gespeculeerd dat de programmeurs waarschijnlijk speciaal voor Apple veel van hun code zouden moeten herschrijven omdat de fabrikant vaak veelgebruikte programmeeroplossingen niet toestaat.

(WK)

Een Reddit-gebruiker ontdekte de code toen hij in het installatiebestand van de app rondkeek. Op meerdere plekken las hij 'FUCK APPLE', waarna hij er screenshots van maakte. De geheime boodschap voor Apple is voor een gewone gebruiker niet te ontdekken, omdat de code van buiten niet te lezen is. Daarvoor moet er echt in het installatiebestand rondgekeken worden. Of de Apple-versie van de app ook deze code bevat is niet duidelijk, maar ook zeer de vraag.Waarom de ontwikkelaars het op Apple gemunt hebben is ook niet duidelijk, maar op Reddit wordt gespeculeerd dat de programmeurs waarschijnlijk speciaal voor Apple veel van hun code zouden moeten herschrijven omdat de fabrikant vaak veelgebruikte programmeeroplossingen niet toestaat.(WK)