In de (hopelijk ondertussen toch echt afgelopen) coronaperiode werden heel wat CIO's met de neus op de feiten gedrukt: het belang van 'business continuity' in de organisatie en een agile aanpak om waar nodig snel bij te sturen. Maar innovatie en projecten rond digitale transformatie mogen terwijl niet stilvallen, wel integendeel: ze moeten in heel wat gevallen net versneld worden. De redactie van Data News nomineerde voor de verkiezing van CIO of the Year 2021 daarom drie Chief Information Officers die deze taken volgens ons perfect in balans houden: drie CIO's met een stevig mandaat om hun organisatie helemaal naar het digitale tijdperk te trekken. Drie CIO's die oog hebben voor klantenervaring en hun IT-departement in die richting leiden. Maar vooral ook drie CIO's die er in slagen om van hun IT-afdeling een hefboom te maken voor het bedrijf en nieuwe business te genereren.

Dit zijn de genomineerden

Op www.datanewscio.be stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Liever wat meer stemadvies nodig? De komende dagen en weken publiceren we nog enkele artikelen waarin we de genomineerden aan het woord laten over onder meer hun grote werven, hun belangrijkste verwezenlijkingen en wat de impact van covid-19 op hun organisatie en IT-afdeling precies geweest is.

Op 24 oktober sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het CIO of the Year event. Dat vindt dit jaar opnieuw fysiek plaats - hoera! - op 30 november in de Event Lounge in Brussel. CIO's, CDO's, ICT Managers en alle andere ICT-executives kunnen er gratis bij zijn. Inschrijving is wel verplicht via www.datanewscio.be.

In de (hopelijk ondertussen toch echt afgelopen) coronaperiode werden heel wat CIO's met de neus op de feiten gedrukt: het belang van 'business continuity' in de organisatie en een agile aanpak om waar nodig snel bij te sturen. Maar innovatie en projecten rond digitale transformatie mogen terwijl niet stilvallen, wel integendeel: ze moeten in heel wat gevallen net versneld worden. De redactie van Data News nomineerde voor de verkiezing van CIO of the Year 2021 daarom drie Chief Information Officers die deze taken volgens ons perfect in balans houden: drie CIO's met een stevig mandaat om hun organisatie helemaal naar het digitale tijdperk te trekken. Drie CIO's die oog hebben voor klantenervaring en hun IT-departement in die richting leiden. Maar vooral ook drie CIO's die er in slagen om van hun IT-afdeling een hefboom te maken voor het bedrijf en nieuwe business te genereren. Op www.datanewscio.be stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Liever wat meer stemadvies nodig? De komende dagen en weken publiceren we nog enkele artikelen waarin we de genomineerden aan het woord laten over onder meer hun grote werven, hun belangrijkste verwezenlijkingen en wat de impact van covid-19 op hun organisatie en IT-afdeling precies geweest is.Op 24 oktober sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het CIO of the Year event. Dat vindt dit jaar opnieuw fysiek plaats - hoera! - op 30 november in de Event Lounge in Brussel. CIO's, CDO's, ICT Managers en alle andere ICT-executives kunnen er gratis bij zijn. Inschrijving is wel verplicht via www.datanewscio.be.