De rol van de CIO is de laatste jaren - en zeker sinds de pandemie - meer en meer geëvolueerd van een partner om mee samen te werken naar een strategische leider die digitalisering in zijn of haar bedrijf aanstuurt. Moderne CIO's hebben niet langer alleen maar de mond vol van digital transformation maar ook van business transformation. Voor CIO of the Year 2022 - de vijftiende editie al ondertussen - schuift de redactie van Data News drie CIO's naar voor die een stevig mandaat hebben om hun organisatie verder te moderniseren, digitaliseren en optimaliseren. Innovatie is nooit veraf, maar alle drie zijn ze er de afgelopen jaren ook als geen ander in geslaagd om te consolideren op technologie, platformen, en applicaties én duidelijke toekomstgerichte keuzes te maken.

Dit zijn de genomineerden

Chris Borremans - Chief Information Officer bij Komatsu Europe International

Philippe Van Belle - Chief Information & Technology Officer bij AG Insurance

Nicolas Van Kerschaver - Chief Information & Digital Officer bij Liantis

Op www.datanewscio.be stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Liever wat meer stemadvies nodig? De komende dagen en weken publiceren we nog enkele artikelen waarin we de genomineerden aan het woord laten over onder meer hun grote werven, hun belangrijkste verwezenlijkingen en grootste prioriteiten van hun IT-afdeling.

Op 30 oktober sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het CIO of the Year event. Dat vindt dit jaar opnieuw fysiek plaats op 1 december in de Event Lounge in Brussel. Het belooft een feestelijke editie te worden, waarbij Data News u onder meer ook laat proeven van een eigen bier, samengesteld door onder meer enkele voormalige winnaars ter gelegenheid van de 15de editie van CIO of the Year. Alle info en inschrijvingen via www.datanewscio.be.

De genomineerden voor CIO of the Year 2022 (v.l.n.r.): Chris Borremans (CIO bij Komatsu Europe International), Philippe Van Belle (Chief Information & Technology Officer bij AG Insurance) en Nicolas Van Kerschaver (CIO/CDO bij Liantis)., DN/KVdS
De genomineerden voor CIO of the Year 2022 (v.l.n.r.): Chris Borremans (CIO bij Komatsu Europe International), Philippe Van Belle (Chief Information & Technology Officer bij AG Insurance) en Nicolas Van Kerschaver (CIO/CDO bij Liantis). © DN/KVdS
De rol van de CIO is de laatste jaren - en zeker sinds de pandemie - meer en meer geëvolueerd van een partner om mee samen te werken naar een strategische leider die digitalisering in zijn of haar bedrijf aanstuurt. Moderne CIO's hebben niet langer alleen maar de mond vol van digital transformation maar ook van business transformation. Voor CIO of the Year 2022 - de vijftiende editie al ondertussen - schuift de redactie van Data News drie CIO's naar voor die een stevig mandaat hebben om hun organisatie verder te moderniseren, digitaliseren en optimaliseren. Innovatie is nooit veraf, maar alle drie zijn ze er de afgelopen jaren ook als geen ander in geslaagd om te consolideren op technologie, platformen, en applicaties én duidelijke toekomstgerichte keuzes te maken.Op www.datanewscio.be stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Liever wat meer stemadvies nodig? De komende dagen en weken publiceren we nog enkele artikelen waarin we de genomineerden aan het woord laten over onder meer hun grote werven, hun belangrijkste verwezenlijkingen en grootste prioriteiten van hun IT-afdeling.Op 30 oktober sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het CIO of the Year event. Dat vindt dit jaar opnieuw fysiek plaats op 1 december in de Event Lounge in Brussel. Het belooft een feestelijke editie te worden, waarbij Data News u onder meer ook laat proeven van een eigen bier, samengesteld door onder meer enkele voormalige winnaars ter gelegenheid van de 15de editie van CIO of the Year. Alle info en inschrijvingen via www.datanewscio.be.